RealPlayer 8 med jukeboks

Real Player 8 skin

Real Player 8 skinRealNetworks forsøker nå å avverge Microsofts forsøk på å erobre markedet med sin Windows Media Player. Den nye Windows Media Player 7 har utvidet funksjonaliteten med innebygd jukeboks.

Reals løsning består av frittstående moduler som likevel er integrert.

Real Entertainment Center

Real-produktene kan gratis lastes ned fra www.real.com, mens de mer velutstyrte Plus-versjonene koster 30 dollar stykket.

Annonse

Hvis du laster ned Real Entertainment Center, oppdateres alle tre programmene samtidig.RealDownload 4 er laget for å kunne avbryte tidkrevende nedlastinger, for så senere å fortsette der du slapp.

Forbedret RealPlayer

RealPlayer 8 byr på en rekke nye tjenester fra Real.com, deriblant en radiotuner, artist- og musikkguide, meldingstjeneste, og nyheter med lyd og video fra en rekke kilder.

Radioen, som også er tilgjengelig fra RealJukebox, gir tilgang til over 2500 radiostasjoner.

Det er flere søkefunksjoner, der du kan kombinere søkebegreper for å finne en bestemt video, enten det er musikk eller et intervju.

Musikk til arbeidet

RealJukebox 2 ripper CD-plater, lagrer musikken på harddisken og gir musikk til arbeidet. Gratisversjonen lagrer låtene med 96 kbps komprimering, mens Plus-versjonen støtter 320 kbps.

RealJukebox kan avspille filformatene MP3, Real Audio, Liquid Audio, Windows Media, Mjuice og A2B.

Skins for en hver smak

Det er laget en rekke nye skins for jukeboksen. Noen ser ut som en bilstereo, mens andre har svært oppsiktsvekkende design. Den mest diskrete av dem, kalles Puny2. Den viser betjeningsknappene som en liten, vannrett knapperad i nederste høyre hjørne av skjermen.

Det nye grensesnittet i RealJukebox 2 gjør det enklere å finne fram i filene. Artist-opplysninger (tekst, cover etc.) hentes fra Real.com.

Nye RealJukebox har i likhet med Winamp og Windows Media Player 7 fancy grafikk som beveger seg i takt med musikken.

Annonse
Annonse