Arnt Sommerlund

Annonse


Frir til nettpensjonister

Arnt SommerlundWilliam Wasteson etablerte Pensjonistnett.no i april måned, bare en måned etter at han investerte i sin første PC med Internett-tilgang. 77-åringen har tidligere jobbet merkantilt med import og eksport.

Nå tror seniorgründeren at Internett blir en viktig kanal for næringslivet mot pensjonister, og for pensjonister selv. Han viser blant annet til Gallups Internett-måling, som viser at 10 prosent av de over 60 år med tilgang til Internett var månedlig innom og surfet.

Formål

– Jeg er opptatt at Pensjonistnett.no fremstår som et seriøst Internett-prosjekt. Andre pensjonistnettsteder har ofte en sosial profil. Derfor skal Pensjonistnett.no ta seg av en annen nisje, sier Wasteson til ITavisen.no.

Pensjonistnett ANS har som formål ”å forene pensjonisters erfaring og kunnskap med aktiv innsats for deler av norsk produksjonsliv: støtte utvikling av produksjonsidéer og formidling av tilbud fra mindre bedrifter og hjemmeindustri.”

Annonse


Pensjonister og næringsliv

Ennå mangler nettstedet en del innhold og partnere. Derfor går nå Wasteson ut i media med et frieri både til næringsliv og andre pensjonister.

– I dag er det flere bedrifter som ikke har distribusjon over hele landet, ut i distriktene. Internett er jo uten slike grenser, sier Wasteson, som tror Pensjonistnett.no kan bli en portal som knyttet pensjonister og næringsliv sammen.Les mer om pensjonistnett.noAndre aktuelle lenker til pensjonistnettstoff:

Annonse


Annonse


Annonse