Annonse


Stemmesurfing på WAP kommer

I samarbeid med Phone.com skal Conversa tilpasse sin teknologi slik at den kan bygges inn i fremtidig WAP-telefoner med Phone.coms UP-nettleser. På denne måten skal det bli mulig å styring surfingen kun med det talte ord, og dermed gjøre også wapping til en håndfri opplevelse.

Mer enn 30 telefonprodusenter har Phone.coms UP.browser som standard WAP- programvare, inkludert Motorola og Siemens. I tillegg til den kommende muligheten for stemmgjenkjenning med Conversas teknologi, tar UP.browser også imot signaler fra datapenn og eksternt tastatur.

Neste nivå

– Dette arbeidet med Phone.com er en fantastisk mulighet til å være med på å utformingen av neste nivå innen navigering på mobilt Internett, sier adm. direktør Dave Anastasi i en melding fra Conversa.

– Denne slags tyngdesatsing fra nyskapende industriledere demonstrerer den gode mottakelsen og aksepteringen av det stadig ekspanderende markedet for trådløse internettprodukter , sier han.

Annonse


Mer informasjon om Conversas produkter for WAP og web finner du på www.conversa.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse