Annonse


Ny ungdomswap med radio i butikken

V.2288, eller vi-dott, som den kalles, kan vel også karakteriseres som den mest spennende som har kommet hittil, med masse farger, utskiftbare PhoneWrap gummideksler og ikke minst en innebygd radio.

Når du kjøper telefonen leveres den med to myke PhoneWrap gummideksler. II tillegg kan man kjøpe både myke og harde deksler separat. Du kan velge blant et stort utvalg av forskjellige farger.

Universalverktøy?

Brukerne kan forhåndsinnstille opptil 10 av deres favorittradiostasjoner som man kan høre på via de medfølgende hodetelefonene. Når man har stilt inn radioen, kan man svitsje fra radiostasjon til radiostasjon eller fra radio til telefonsamtaler med ett tastetrykk.

Annonse


Mottar man samtaler mens man hører på radio, kan brukeren velge om man skal motta samtalen eller ikke. Mottar man vil radioen automatisk kutte ut og dersom man ikke er særlig pratelysten fortsetter radioen som før.

– Dette gjør unge forbrukere i stand til både å høre på musikk og følge med påde siste nyhetene samtidig som de er på farten, skriver selskapet i en pressemelding.

– Motorola er stolte over nok en gang å være først ute med ny teknologi. Vi har stor tro på at V.2288 vil bli en hit i det norske markedet. Kombinasjonen mellom innebygd radio, en masse muligheter i form av design og farge samt muligheten for å bruke WAP vil slå an blant de yngre mobilbrukerne, sier Roy Larsen, salgsdirektør i Motorola Norge.

Tekniske detaljer

Motorola V.2288 er en tobånds waptelefon med en taletid på opptil 140 – 210 minutter og en standbytid på opptil 100 – 135 timer. Mobiltelefonen har et femlinjers grafisk display og justerbar kontrast på displayet. Den har også en telefonbok som kan lagre opptil 255 navn og telefonnumre, 100 i telefonminnet og opptil 155 i SIM-kortet.

Har du lyst på telefonen kan du finne den hos Hysj!-Hysj!-kjeden, 7-Eleven eller Smart Club. Telefonen vil koste i underkant av 2.500 kroner uten operatørstøtte, men den kjøres til en rimeligere kampanje pris i de nevnte butikkene.

Annonse