Annonse


Ny og bedre ITavisen.no

Redaksjonen har brukt nasjonaldagen til å dresse opp ITavisen.no i ny drakt (håper du liker det du ser nå). Forhåpentligvis vil du merke at det er noe mer enn en oppussing av fasaden.

Nytt i ITavisen.no

Vår nye innholdsmeny (til venstre) skal gjøre det lettere for deg å finne fram blant over 9.000 artikler som er produserte siden starten 21. oktober 1996.

Du kan nå la ITavisen.no overvåke nyhetsbildet for deg.

Du kan da velge å motta kun de seksjoner i ITavisen.no som interesserer deg, og du kan ikke minst legge inn søkekriterier på personer, bedrifter, produkter eller hva du måtte ønske. Hver gang vi har skrevet noe som passer din søkeprofil kommer overskriftene direkte til din postkasse. Disse tjenesten er også gratis, men du må registrere deg før du kan bruke dem.

Annonse


Du kan selvsagt også motta daglige nyhetsoversikter fra ITavisen.no. Hver ukedag sendes det ut en oversikt over siste døgns artikler rett til din e-postkonto. Tjenesten er helt gratis, og kan selvsagt avbestilles når du måtte ønske det.

Det nye designet er laget av Razorfish.

Vi håper du liker det nye designet og den nye måte å bruke ITavisen.no på. Gi oss gjerne reaksjoner på ”Dagens spørsmål” til venstre på siden eller send redaksjonen en e-postmelding: [email protected].

Annonse