Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Intellinet inn i Danmark

Intellinet ASA gjennomfører nå etableringen av datterselskapet Intellinet AS i Danmark. Selskapet ble etablert 16.5.2000, og har allerede 6 personer under ansettelse.

I en pressemelding fra Intellinet AS opplyses det at de skal ha sitt danske hovedkontor i København. I følge meldingen skal etableringen i Danmark skje gjennom organisk vekst.

– Vår ICON (metode for etablering av ASP-driftssentral), har en slik kvalitet at vi kan etablere en driftssentral i Danmark innen vår målsetning som er 30.9.2000”, sier adm. direktør Gunnar Sæther i Intellinet ASA.

Intellinet forventer å være 15 ansatte pr. 30. juni, og totalt ca. 25 ansatte pr. 30. september i år. Da vil selskapet ha 3 fullt operative ASP-driftssentraler i Norden (Norge, Sverige og Danmark), og ha ca. 125 ansatte på nordisk basis.