Annonse


Homseflørt på nett

– Vi lanserte Spraydate, som har blitt en stor suksess, i februar. Mange av våre brukere har bedt om en homofil/lesbisk versjon, og det er dette vi lanserer i dag, sier administrerende direktør Øivind Strengen i Spray Network AS i en pressemelding.

Personlige profiler

Gaydate er bygget på samme teknologi som Spraydate, og er enkel å bruke for alle. Du oppretter et brukernavn og legger inn en profil hvor du forteller om de fem tingene du liker henholdsvis best og dårligst.

Videre kan du ta personlighetstesten, hvor Gaydate kobler deg opp mot personer som har samme interesser som deg, målt i antall hjerter. Treffer du den rette kan du sende meldinger eller invitere på en date i den virtuelle parken eller baren.

– Den aller største forskjellen mellom Gaydate og Spraydate er selvfølgelig at man på førstnevnte parres mot personer av sitt eget kjønn. Det er også forskjeller i design, samt spørsmål på personlighetstesten – forhåpentligvis tilpasset målgruppen.

Les mer om homsetreffet på gaydate.spray.no.

Annonse