Annonse


Sony Webman?

– Vi tror mobile terminaler vil bli et strategisk viktig produkt for Sony. Akkurat som vi skapte en kultur med Walkman, vil vi også få en slags mobil kultur, sier Sonys nye president, Kunitake Ando, til Wall Street Journal.

Gjenoppliver mobilen

Tidligere har mobiltelefoner vært et av selskapets svakeste produktområder og Sony trakk seg helt ut av det amerikanske mobilmarkedet i fjor. Men nå vil trådløse produkter bli en av Sonys tre hovedprodukter for internett-tilgang, sidestilt med PlayStation og PC-serien Vaio.

Blant samarbeidspartnerne er det fremgangsrike japanske teleselskapet NTT DoCoMo, som skal jobbe med Sony for å distribuere musikk over mobilnettet i Japan.

Annonse
Med eller uten Palm

I første omgang vil de nye produktene basere seg på programvare fra Palm, melder Wall Street Journal, Sony håper å utvikle sine egne applikasjoner i fremtiden.

Denne nyheten kommer et par uker etter at det ble meldt at Sony vil bruke Symbian som plattform i nye mobile terminaler. Dette gjelder sannsynligvis andre terminaler fra selskapet, men vi vil følge denne saken videre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse