Annonse


Nokia 7110 stadig billigere

En ekte innovatør betaler selvsagt mye for å få med seg alle barnesykdommene. I slutten av oktober 1999 kom de første telefonene til Nokiastore i Byporten ved Oslo Sentralstasjon. Prislappen da var på hele 9.000 kroner.

Siden har vi med jevne mellomrom kunnet fortelle om nye prisfall på den første waptelefonen. Et søk i kjøpeguiden zoom.no viser at det i dag er flere forhandlere som kan tilby telefonen til under 3.000 kroner. Da er mva inkludert, og ikke forplikter du deg til å bruke en spesiell operatør heller.

Konkurranse

At mobiltelefoner faller i pris er ingen nyhet, men at prisen reduseres med nær 70 prosent på syv måneder er likevel ikke hverdagskost. Hovedårsaken til den voldsomme prisfallet på Nokia 7110 er først og fremst at telefonen var kunstig høyt priset i utgangspunktet.

Som den eneste waptelefonen på markedet kunne Nokia forlange nesten hva som helst, og gjorde det. I dag har også Siemens, Motorola og Ericsson telefoner som kan lese wml (wireless markup language) og du kan bli wapper for rundt tusenlappen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse