Annonse


Ungdommen får egen PDA

Mange vil kanskje hevde at de prøver å nærme seg det samme markedet som Palm er ute etter med sin billigmodell Palm IIIe, men i tillegg til det Palm IIIe har Cybiko en viktig tilleggsfunksjon – man kan snakke med folk.

Spill og chat

Andre funksjoner i den nye PDA-en er muligheten for å spille spill mot en eller flere personer, som da selvfølgelig også må ha en Cybiko. Det følger med spill som Lost in Labyrinth, CyLandia, Billiards og Solitaire.

Man kan også chatte med de samme personene eller ale opp et elektronisk kjæledyr (lignende Tamagotchi). Alt dette er selvfølgelig i tillegg til de vanlige funksjonene som PDA-ene har; kalender, notisblokk, adresselister og mye mer.

Prisen på den lille terminalen er ikke mer enn 130 dollar (1.069 kroner) og kan således være midt i blinken for de unge. Allikevel gjenstår det å se om noen kjøper en maskin som ikke akkurat er standardisert og uten store deler av markedet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse