Annonse


Mobil bærbar minibar

– Vi har foreløpig oppskrift på rundt hundre forskjellige drinker, men vi kommer til å vokse, sier Joakim Skoglund, en av de to utviklerne som står bak wap2bar.com.

Hylende orgasme

På wapsidene til wap2bar kan man enten foreta frisøk på en drink, man kan søke på kategori, eller man kan få et tilfeldig oppslag i drinkdatabasen. Da wapland.no ba om en vilkårlig utvalgt drink, ble vi fristet med en ”Screaming Orgasm”.

Tilberedelsesinstruksen var direkte og ubeskjeden: tøm like deler vodka, Baileys, Kahlua og Amaretto direkte i shotglasset.

Annonse
– Vi har også lyst til å la alkoholprodusenter få ha linker til sine drinker på sidene. Da kan vi jo også få litt annonseinntekter, sier Skoglund til wapland.no.

Uten litermål

Et grensesnitt som gjør det mulig for brukerne å legge inn egne linker er også under utvikling. Ellers er alle målene på wap2bar akkurat nå i brittiske enheter, uforståelig for mange. Men om svært kort tid vil databasen bli tilgjengelig med det metriske system, lover Skoglund og hans kollega Alexander Grover.

– Vi diskuterer også hvordan vi skal få inn tjenesten på diverse portaler nå. For øyeblikket er vi i samtale med room33.com, sier Skoglund til wapland.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse