Corel Linux

Annonse


Corels Linux foran skjema

Corel LinuxDet kanadiske programvareselskapet Corel har de siste månedene brukt store ressurser på konverteringen av selskapets plattform til Linux. Selskapets produkter baseres på deres egen Linux-versjon som ble lansert i fjor høst, skriver Computer Sweden.

– Overføringen av Corel Draw til Linux har gått mye kjappere enn forventet og produktet vil være klart allerede i juli , noe som er to måneder tidligere enn forventet, forteller Mats Lindeberg, Corels PR-sjef i Norden.

Gratis billedbehandling
Grafikkprogrammet Draw 9 for Linux kommer til å koste det sammen som Windows og Mac-versjonene, det vil si cirka 4.000 kroner. I pakken inngår også billedredigeringsprogrammet PhotoPaint 9. PhotoPaint9 skal også være mulig å laste ned som et frittstående program fra nettet allerede neste måned, og vil være gratis.

Tidlig i april viste selskapet frem betaversjonen WP Office 2000 for Linux. Senere i år kommer publiseringsprogrammet Ventura Publisher 8.5 i versjoner både for Windows og Linux. Da har selskapet endelig avsluttet konverteringsarbeidet av selskapets hovedprodukter.

Når den tid er inne skal Corel kaste seg på de programmene som de nylig kjøpte fra Metecreations; tegneprogrammet Painter, 3-D-programmet Bryce samt en rekke manipuleringsmoduler for bilder som inngår i Kais Power Tools.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse