Annonse


Norsk mobilselskap fikk millioner

Den rettede emisjonen er gjort mot det kjente norske investeringsselskapet Venture Partner AS, med 10,5 millioner, og det svenske selskapet Aspiro AB, som gikk inn med 3 millioner), skriver selskapet i en pressemelding.

Etter emisjonen har Venture Parnter 26 prosent av selskapet og Aspiro har 7,5 prosent, mens de resterende aksjene i Colibria AS eies av selskapets gründere og ansatte. Selskapet er verdsatt til 40 millioner kroner.

Kommer til sommeren

Det norske selskapet utvikler produkter og verktøy for mobiloperatører og mobile tjenesteleverandører som blant annet ønsker å tilby personaliserte Internett-tjenester til sine kunder.

Annonse
Produktene muliggjør tilgang via mobiltelefon og nye anvendelsesområder for denne utvikles gjennom å kombinere funksjonalitet i telenettet med Internett-teknologi. Colibria vil ha første versjon av sine produkter klare før sommeren.

Til Filippinene

Colibria har tydelig internasjonale ambisjoner og er i så måte i dialog med mobiloperatører i Europa, Asia og Latin-Amerika. Selskapet forventer å inngå allianse med to til tre teleoperatører i løpet av de neste seks månedene.

I tillegg til hovedkvarteret her i Norge har Colibria opprettet et datterselskap på Filippinene som skal utvikle nye produkter i samarbeid med nordmennene. Den filippinske avdelingen har 10 ansatte, en mindre enn det som er antallet her hjemme.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse