Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Få fotballresultater på mobilen

Nå som Tippeligaen er i full gang kan det være nytte med Red Message sin nye gratis varslingstjeneste over sms. På hjemmesiden lover selskapet at de også skal komme med en waptjeneste.

Red Message har inngått en avtale med fotballportalen eurofootball.com som gjør at Red Message har tilgang til alle resultater man kan være interessert i, skriver det svenske fagtidsskriftet Mobil.

Gratis tjeneste

Dette kommer da selvfølgelig brukeren tilgode som gratis kan registrere seg på Red Message sine hjemmesider for å få tilgang til tjenesten. Her kan man velge mellom en rekke nettsteder som sender ut informasjon til deg.

Blant nettstedene man kan velge mellom er musikktjenesten Boxman, jobbtjenesten Reed, fotballklubben Arsenal (?) og nå også fotballportalen Eurofootball.com.

Gjennom Eurofootball.com skal man kunne velge ut hvilke klubber over hele Europa man vil følge, så vil resultatene ramle inn etter hvert.

Kommer på wap

Selv om denne tjenesten først og fremst er en sms-tjeneste som sender deg tekstmeldinger er det planer om å lansere en waptjeneste.

– Til å begynne med fokuserer tjenesten vår på å tilby tekstmeldinger via GSM-telefoner. Imidlertid vil waptjenester bli integrert i vårt tilbud etter hvert som teknologien utvikles, skriver selskapet på sine hjemmesider.

Registrer deg på tjenesten her: www.redmessage.com