Annonse


Norske wapspill bak skjema

– Vi har spillene på gang, men vi har forferdelig lite kapasitet om dagen. Jeg er faktisk på vei til et møte hvor vi skal diskutere om vi kan outsource ferdigstillingen av spillene, sier adm. direktør i EyeOne, Steffen Solem, til Wapland.no.

Må testes

Solem avslører at de tre spillene det er snakk om (enarmet banditt, interaktiv historie og en Doom-klone) er 90 prosent ferdig, men at de må sjekkes mot alle de aktuelle håndsettene før de kan slippes.

– Vi har testet de mot Nokia 7110 allerede, men det er flere andre håndsett de må prøves mot. I dag har vi faktisk fått tak i en Motorola for å prøve spillene på denne, sier Solem.

Annonse
Poker på gang

I tillegg til de tre nevnte spillene får vi også vite at EyeOne har et fjerde spill på trappene – en type poker. Så at det er ting på gang hos det norske selskapet er det ikke tvil om, bare de kan se å få de ut.

Men Solem lover at det ikke skal drøye så alt for lenge før de dukker opp. Om noen uker regner han med at vi kan spille norske spill på wap.

Engelsk distributør

I tillegg til at det norske selskapet skal distribuere spillene sine på Telenors wapportal har de også en avtale på gang med en engelsk wapspillprodusent om gjensidig distribusjon av spill.

Her holder imidlertid Solem kortene tett inntil brystet og nekter å avsløre noe som helst før avtalen er i havn.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse