Annonse


Verdens mest avanserte waptjeneste?

I tillegg til bredere nyhetstilbud er tjenesten utvidet med featurestoff, og CNN presenterer nå underholdningsstoff, reiseartikler, litteratur, og kulturstoff på wap. Samtidig er forretnings- og teknologiseksjonene forbedret.

WWW – World Wide Weather

Værmeldingen har blitt utvidet til å dekke hele 309 byer over hele verden, også med fire dagers langtidsvarsel. Hver by ligger på en egen side, slik at brukerne kan legge inn sin by på bookmark på telefonen.

Nyhetene og det øvrige innholdet i CNN Mobile kommer fra CNN Interactive, som får kontinuerlige oppdatering fra CNNs verdensomspennende journalistnettverk.

CNN Mobile er tilgjengelig for 41 millioner mobilbrukere i 18 land gjennom 20 teleoperatører, heter det i meldingen fra mediegiganten.

Annonse