Annonse


Annonseportal skal på wap

Annonse.no er en nystartet nisjeportal innen nettannonsering som retter som mot både bedrift- og privatmarkedet. Tjenesten, som er gratis, dekker de mest populære annonsetypene, som rubrikk, kontakt, bil, eiendom, og jobbtjenesten er ventet ferdig mot sommeren.

Sidene har vært tilgjengelig i snaue 6 måneder, men har allerede passert 1.000 registrerte brukere, og flere tusen annonser på kort tid, uten markedsføring av sidene.

Som Rogus

Stian Skoglund, som står bak Annonse.no, innrømmer at det var planer om å bygge opp en tjeneste som Rogus med en samleplass for alle annonser i Norge, men at de ble tatt litt på sengen.

Annonse


– Planene er lagt litt på is for øyeblikket på grunn av at Rogus lanserte det samme, men det er mange som er interessert i at vi skal gjøre noe slikt, sier Skoglund til Wapland.no.

På wap

Selskapet utvikler for tiden sin waptjeneste, som i første omgang skal gjøre det mulig å søke i Annonse.nos database, men vil senere dekke både redigering og innlegging av nye annonser.

– Den første versjonen av tjenesten er snart klar og da vil det være mulig å lese de annonsene som ligger inne, men i løpet av sommeren vil neste versjon komme og da er målet at man kan redigere og legge inn annonser, sier Skoglund, som innrømmer at wapversjonen er utviklet på grunn av wapbølgen som har skyldt innover det ganske land.

Annonse