Annonse


Få wappere i Norge

Nå har wapsalget tross alt ikke vart så lenge og det er vel først den siste måneden at det har vært trykk på salget – spesielt i forhold til påskekampanjene. Allikevel er det vel lov å la seg skuffe av at waptjenestene foreløpig bare har fått 4.000 brukere.

Man kan jo håpe at dette er en utvikling som har gått tregt, men nå har sett en eksplosjon i løpet av påsken. Uttalelser fra mobilselskapene tyder i hvert fall på det. Uansett er det nok for tidlig å si at folk ikke er interessert i teknologien.

Trenger wap

For mobiloperatørene er det nok et ekstra insentiv for å få brukerne over på wap – ifølge NetCom ligger wapbrukerne foreløpig på fem minutter mer ringetid enn gjennomsnittsbrukerne.

Tallene som har kommet fra Japan etter deres suksess med i-mode forteller om enn ennå bedre fremtid for operatørene. Der er økningen i inntekter langt større.

Annonse