Annonse


Spissnyheter med Autonomy

Dette melder Autonomy i en pressemelding.

NewsEdges forretningsidé er å skreddersy og levere nyheter blant uttallige webkilder verden over. Autonomy`s teknologi kan analysere og rangere innholdet i en tekst uavhengig av språk eller format. Derfor kan Autonomy automatisere det de hevder er tidkrevende og kostbare prosesser for NewsEdge.

Nasdaq-noterte NewsEdge opererer som nyhetsagent for 1 450 virksomheter verden over. Blant kundene er 43 av Business Weeks 50 største globale selskaper.

Bruke mindre tid
– Det er ingen tvil om at våre kunder vil dra fordel av denne avtalen. I stedet for å bruke egen tid på å lete og gjøre slik informasjon tilgjengelig, forventer vi at flere vil se betydningen av det Autonomy og NewsEdge sammen er i stand til å levere, sier markedssjef Jan Holm i Autonomy Nordic.

Annonse