Annonse


Skal dyrke frem wapselskaper

WapIncubators.com etablerer det første uavhengige inkubatorselskapet for mobilt Internett i Europa. Selskapet har som mål å gjøre seg fristende for selskaper som vil investere i det selskapet hevder er ”vel forberedte og etablerte prosjekter”.

Ligger i forkant

Sammensmeltingen av Internett og mobil kommunikasjon bringer frem en helt ny industri, der mulighetene er store for selskaper som har muligheten til å ligge i forkant av utviklingen.

Om ikke lenge vil Internett være tilgjengelig for dobbelt så mange som i dag. Et flertall av befolkningen vil bruke mobilt Internett som sin viktigste kommunikasjonskanal.

Informasjon blir tilgjengelig over alt, ikke bare i PC-en i hjemmet eller på kontoret, hevder WapIncubators.com..

Annonse
Mål, visjon og strategi

På bakgrunn av dette har WapIncubators.com utarbeidet et mål, en visjon og en strategi. Målet er å sørge for at gode ideer innen mobilt Internett blir til virkelighet ved å virke som fødselshjelpere.

Visjonen er å bli sett på som mest kompetent og suksessfull innen dette området i Skandinavia, mens strategien i korte trekk går ut på å koble gode ideer til risikovillig kapital ved å tilby selskapets kompetanse på flere områder innen selskapsutvikling og mobilt Internett.

WapIncubators.com regner med å jobbe med etableringen av 3-4 selskaper innen mobilt Internett i år 2000, og 5-7 innen ett år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse