Palm skal gi bort 1,2 milliarder

– Vi vil ta en proaktiv rolle i utviklingen av samarbeid med teknologitilbydere, sa CEO Carl Yankowski i Palm, som videre fortalte at pengene vil komme fra Palm i tillegg til en rekke partnere som han ikke ville identifisere skriver Red Herring.

Fondet, som retter seg mot startup-selskaper i sektoren for nettverksinfrastruktur og trådløs teknologi, vil bli formelt offentliggjort ”så snart vi får signert kontraktene,” sa Yankowski i forrige uke.

Annonse

Alt blir trådløst

– Vi vil fokusere på trådløse løsninger, hevdet Yankowski, samtidig som han lovte at alle Palm-produktene – tidligere, nåværende og fremtidige – vil få mulighet for trådløs nett-tilgang før året er omme.

Selv om Palm allerede har 65.000 registrerte utviklere i sitt nettverk er dette utviklere som har fokusert på programvare og ikke produkter innen trådløs infrastruktur, skriver Red Herring.

Annonse
Annonse