Annonse


Excite med mobil portal

Excite Mobile lar mobilbrukerne sende og motta e-post, samt gir tilgang til adressebok, kalender og å-gjøre-liste. Det er også mulig å få kjøreinformasjon og annet internettinnhold, skriver Cnet News.

Det er kommunikasjonsselskapet AirFlash som står bak mange av lokaliseringstjenestene hos Excite.

Også til Europa

[email protected] trådløse portal har vært under utvikling en god stund. Selskapet ble for en stund siden også medlem i WAP Forum og de har signert en avtale med britiske Vodafone om å tilby trådløst innhold på denne siden av Atlanteren.

Excite Mobile vil være mulig å personifiseres, noe de fleste regner som et viktig element for å oppnå suksess i det trådløse markedet, hvor skjermene på terminalene er såpass små at det er vanskelig å få inn informasjonen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse