Arnt Sommerlund

Annonse


Kul Morten Abel med MP3

Arnt Sommerlund(Artikkelen er oppdatert søndag – se videosnutt)

ITavisen.no møtte en meget opplagt Morten Abel på fjellet etter at han hadde underholdt med sin musikk i to timer. Og musikkartisten er langt fra noen nett-sinke.

Se video fra konserten:

Får du ikke opp videosnutten ovenfor kan du laste ned videosnutten her. Størrelsen er om lag 150 kB.
abel-video.mpg

Annonse
– Kult med MP3
– Det er bare kult at litt musikk lekker ut på MP3 via Internett. Det blir interessant å følge hva det vil ha å si for forholdet mellom plateselskapene og artistene, sa Abel til ITavisen.no.

Musikk-artisten har selv tatt i bruk Internett – ikke bare for å formidle musikk, men også bilder, lyrikk – og snart kommer også en kortfilm (med han selv i hovedrollen!).

– Full kontroll selv
– Jeg er veldig fornøyd med å ha tilgang til et medium som Internett, som man kan ha 100 prosent kontroll med selv, sa Abel på fjellet i Hemsedal.

Foreløpig har Morten Abel ikke tatt i bruk mobilt Internett – WAP-telefoner. Ovenfor oss i ITavisen.no ga artisten imidlertid uttrykk for at han nå følte behov for å ha en slik mobiltelefon. Og etter det vi erfarer har dette ryktet nådd fram til mobilprodusenten Ericsson, som hadde sitt eget lille markedsføringsshow, og da tar det vel ikke lang tid før Abel også er en wapper…

Les mer om Morten Abel på hans nettsider www.virgin.no/morten.abel/.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse