Annonse


Waptilbudet øker

I årets tre første måneder var Nokia 7110 den eneste waptelefonen på det norske markedet. Men i begynnelsen var det et for lite volum tilgjengelig i butikkhyllene. Prisen på telefonen har etter hvert stabilisert seg i underkant av 4.000 kroner.

Nye modeller

Men nå har endelig tre nye merker (fire nye modeller), entret waparenaen. Forhandlerne som Wapland.no har vært i kontakt med forventer seg mye fra salget av de nye rimelige wapterminalene.

Motorola har lansert to modeller: Timeport P7389 er en profftelefon til om lag 4.000 kroner. Talkabout T2288 er en billigwap, som selges for 990 kroner.

Annonse
Like før påske kom Siemens’ waptelefon for startbrukerne på markedet. C35i er så langt priset til om lag 1.500 kroner.

I skrivende stund er også Ericssons waptelefon for proffbrukerne, R320s, klar for salg. Prisen vil ventelig ligge på om lag 5.000 kroner.

I løpet av året vil det sannsynligvis komme ytterligere fem til ti waptelefoner på markedet.

Hva med bruksprisen

Men selv om prisene på waptelefonene er synkende, har foreløpig ikke mobiloperatørene NetCom og Telenor Mobil signalisert at prisen for å wappe vil synke.

Merk: Prisene som er oppgitt i denne artikkelen er baserte på veiledende priser. Prisene i butikk kan variere noe ut i fra disse.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse