Annonse


Topp portal fra Site

Sammen med Interweb, som har utviklet portalen for Site Communications, har vi gått gjennom det som er lansert i dag og vi må si oss meget fornøyd med det den nybakte mobiloperatøren har prestert hittil, for produktet er ikke helt ferdig.

– Sites lansering kaller vi en betalansering, men betaperioden skal være kort. Kunder kan fra i dag tegne abonnement, velge sitt nummer innen vår nye 4020 nummerserie og ta tjenestene i bruk, sier adm. direktør i Site Communications, Frode van der Laak.

Fullverdig web?

Per i dag er dette en webside som har mye mer enn det flere av konkurrentene har prestert å få opp. Man kan blant annet sende og sjekke e-post, sette opp påminnelser (som også kan sendes over sms), legge inn bokmerker for både web og wap, samt sende tekstmeldinger til andre.

Annonse
Gull på wap

Mest spennende for oss her i Wapland.no er jo allikevel wapbiten hos den nye mobiloperatøren og det var også dette som imponerte mest. Med både e-post over wap og personlige bokmerker vet vi at det vil forenkle wapbruken for en rekke mennesker.

Etter en enkel loginjobb på wap.site.no kommer man til sin personlige side hvor man kan velge mellom å sjekke og skrive e-post (noe som går utrolig raskt og greit), og surfe til de wapbokmerkene som allerede er lagt inn i webgrensesnittet.

Kommer mer

Det er også planlagt mer jobb med wap hos Site. I juni er det planlagt lansering av en ny wapportal i samarbeid med den norske webgiganten SOL. Men også Site selv vil fokusere mer på wap.Roland, Einar

– Vi er veldig stolte av det vi har fått til hittil, men det er bare første fase. Det er planlagt både en fase to og tre, sier utviklingssjef og gründer i Interweb, Einar Roland til Wapland.no.

– Samarbeidet med Site Communication styrker kraftig vår kundeportefølje. Det er meget interessant å jobbe sammen med en teleoperatør som tør og vil bruke det som finnes av nye teknologier, sier Roland.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse