Annonse


Smertelig tap for Pocket PC og Palm

Det ironiske er jo at denne nyheten kom i en uke hvor det var mye blest om både Pocket PC (PPC) og Palm. PPC ble jo lansert med brask og bram som det beste PDA-alternativet, mens Palm tok opp hansken et par dager senere med nyheten om at deres terminaler skulle bli raskere, bedre og mer trådløse.

Tett samarbeid

Nyheten om Sonys plattformvalg ble ikke overraskende godt mottatt hos både aksjemarkedet og hos Psion, som står bak Symbian sammen med Motorola, Nokia og Ericsson. Aksjekursen på Psion økte kraftig etter at nyheten ble kjent og endte hele 10 prosent opp.

Palm har tidligere varslet at de vil samarbeide med Symbian, men etter at en av Palms høyest profilerte kunder nå har hoppet over bord kan det jo hende at de raskt bestemmer seg for å jobbe langt tettere med konsortiet, skriver ZDNet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse