Nokia 8850 (to bilder)

Annonse


Nokia åpner kjempebutikk i Norge

Nokia 8850 (to bilder)

Meningen er at butikken skal selge og markedsføre mobiltelefoner og tilhørende utstyr, skriver det finske mobilselskapet i en pressemelding.

Andre butikk

Denne butikken kommer i tillegg til Nokia-butikken som i lengre tid har vært etabert i kjøpesenteret ved Oslo Sentralstasjon, Byporten.

– Vi er svært fornøyd med at vi nå kan åpne vår andre butikk i Norge, og mener vi har funnet den perfekte beliggenhet i Trondheim. Midt-Norge er et viktig marked for oss, og det er en sentral del av Nokias strategi å ha en synlig tilstedeværelse i markedet, sier Sara Kullgren, administrerende direktør i Nokia Mobile Phones Scandinavia.

Annonse
Eget verksted

I tillegg til alle de nyeste Nokia-produktene, vil profilbutikken ha ansatte med høy kompetanse som vil kunne gi forbrukerne profesjonell service og oppfølging.

Selve butikken er designet etter Nokias profilprogram, og inneholder dessuten et verksted hvor kundene kan få reparert sin mobiltelefon mens de venter.

Nye produkter

– Butikken blir et slags permanent utstillingsvindu, med alt det nyeste av Nokias design og teknologi. Samtidig er butikken en mulighet for oss til å komme tettere på forbrukerne og vise frem våre unike produkter i optimale Nokia-omgivelser, sier Johan Eidhagen, markedsassistent i Nokia Mobile Phones Scandinavia.

Norske eiere

Butikken vil drives innenfor rammene til Nokia Concept Store, og butikksjef er Jan Kjetil Reinset. Nokia Concept Store Trondheim eies av Nokia Concept Store Norge. I tillegg er Reinset og Roger Malvik med som deleiere.

– Dette er et meget spennende konsept. Nokias unike produkter, kombinert med høyt kvalifiserte medarbeidere, vil gjøre oss i stand til å tilby kundene den kvalitet de ønsker, sier Jan Kjetil Reinset, butikksjef i Nokia Concept Store Trondheim.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse