Annonse


General med offensiv på Internett

GE som produserer alt fra flymotorer til røntgenapparater, forsterker sin digitale satsing og lanserer nettbank til kundene sine. Suksessbedriften fra den gamle økonomien satser friskt, for ikke å bli akterutseilt i den nye økonomien.

I februar lanserte GE finansportalen GE Financial Network (GEFN) med fokus på GEs forsikringer, lån og fondsprodukter. Sammen med CompuBank vil GE også tilby kundene vanlige banktjenester over nettet.

Enkelte analytikere venter at GEs nettoffensiv vil redusere årlige kostnader med 4 milliarder dollar, og øke salget med 3 milliarder dollar. Hvis selskapet greier det, vil selskapet bli et forbilde for andre gamle kjemper som fortsatt sliter med å finne en plass i nettverdenen, skriver EcommerceTimes.

GE regner selv med at nettet vil skape 45 prosent av selskapets totale omsetning i år. Samtidig jobber GE med å utnytte nettet til å redusere kostnader i den tradisjonelle virksomheten.

Annonse
Overgangen fra fax til Internett har redusert bestillingskostnadene fra butikkene til en tiendedel, melder selskapet.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse