Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Skriv direkte på PC-en fra Palm

Informal Software har laget et program som de hevder skal revolusjonere bruken av PC-en som står på kontoret ved hjelp av et program til Palm. enotate software gis bort gratis denne uken.

Ifølge en pressemelding fra det amerikanske selskapet Informal Software lanserte selskapet på mandag denne uken et program som fundamentalt vil forandre måten man kommuniserer og deler ideer elektronisk.

Fra Palm til PC

enotate software, som programmet heter, lar håndholdte terminaler som Palm bli den elektroniske versjon av penn og papir. Dette gjøres ved at man skriver med stylusen rett på Palm-en, men resultatet kommer på PC-en.

Slik skal man kunne legge inn notater, tekst og bilder i blant annet Word-dokumenter og Powerpoint-presentasjoner. Palm blir således det ”fjerde tilleggsutstyret som vil brukes i tillegg til den tradisjonelle musen, tastaturet og skjermen.”

Gratis første uken

Det amerikanske selskapet tilbyr enotate software gratis til forbrukere i løpet av den første uken etter lanseringen (24. april – 1. mai) som et introduksjonstilbud. Fra 1. mai vil enotate software imidlertid kost 49,99 dollar (411 kroner).

Programmet støtter for øyeblikket Palms PDA-er, samt IBM WorkPad og TRG Pro-terminaler. Av programvare som støttes er Microsoft Word 97/2000, Microsoft PowerPoint 97/2000 og digitale bildeformater, som jpeg, bmp, tiff, og pcx.

Du kan laste ned programmet fra www.informal.com