Annonse


Japansk wap blir globalt

Da NTT DoCoMo i slutten av mars informerte om sine planer om å tilby nettilgang for amerikanske mobilbrukere økte aksjekursen. Det er vel ikke utenkelig at det samme vil skje nå som selskapet skal videre inn i nye markeder.

Sliter på hjemmebane

Det kan virke en smule merkelig at selskapet velger å utvide til de amerikanske kontinentene samtidig som de sliter med kapasitetsproblemer hjemme i Japan på grunn av overbelastning. Men det stopper ikke japanerne.

– Vi arbeider med Telefonica for å tilby en lignende tjeneste som i-mode i Brasil og det kan også innebære at resten av Latin-Amerika får tilgang til tjenesten, sier Kazuo Moriya, vd och ansvarlig for NTT DoCoMos brasilianske satsning, skriver Computer Sweden.

Imidlertid kan det drøye før tjenesten er i gang, etter som brasilianske myndigheter enn så lenge bare godkjenner at man sender enkle beskjeder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse