Windows 2000

Annonse


Mer i overskudd fra Microsoft

Windows 2000Microsoft melder om 23 prosent mer i omsetning for sitt tredje kvartal, enn for samme periode i fjor. Selskapet hadde et overskudd på 19,8 milliarder norske kroner på en omsetning av 48,7 milliarder.

Analytikerne regnet med at selskapet skulle få et overskudd per aksje på 41 cent. Microsoft kunne melde om 43 cent, mot 35 cent samme periode i fjor.

Microsoft melder at det ikke er like stor hastighet i bedriftsmarkedet nå, som det har vært tidligere. Spesielt har dette rammet etterspørselen etter det nye operativsystemet Windows 2000, som ikke har tatt av skikkelig før de siste ukene, skriver New York Times.

Microsoft har levert 1.5 million utgaver av Windows 2000 etterlanseringen i februar.

Men det gode resultatet ga ikke aksjekursen noen dytt. Torsdag dalte aksjekursen med nesten 25 kroner per aksje, og ble omsatt for 656 kroner.

Annonse