Deskill

Annonse


Japansk Wap kveles av suksess

DeskillI-mode er blitt tatt i mot enda bedre enn hva teleselskapet håpet på. Men den enorme veksten fører til problem. For å klare utbyggingstakten skal kundene nå bare få halvparten så mange mobiler som de ønsker.

Restriksjonene vil vare ut mai. Da håper NTT DoCoMo at de skal ha klart å løse tekniske problem som den raske veksten har gitt. Selskapet hevder også at de vil slutte å annonsere for tjenesten.

Tilgangen til Internett over I-mode har til tider vært dårlig på grunn av den store tilgangen på nye kunder, skriver den engelske avisen Financial Times. Nå skal den japanske teleoperatøren øke kapasiteten til 14 millioner brukere på tjenesten.

I-mode ble lansert i februar i fjor, og passerte fem millioner brukere i mars i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse