Annonse


Hackers far arrestert

Hackeren Mafiaboy var mistenkt for å ha stått bak en rekke angrep mot kjente nettsted i februar. Tjenestene ble oversvømmet av kunstige meldinger, og mange brukere opplevde at de ikke kom fram – ”denial-of-service”.
Angrepene sendte sjokkbølger gjennom nettverden, og blottla uventet sårbarhet.

Det kanadiske politiet avslørte torsdag at de har arrestert den 15-årige hackerens far. Mens de avlyttet familiens telefon – så avtalte faren med en ukjent mann at de skulle ordne opp i forretninger på en meget håndgripelig måte.

– Vi følte at vi måtte reagere før noen ble alvorlig skadet, sier en talsmann for politiet.

15-åringen risikerer to års opphold i en leir for ungdomskriminelle, og litt over 5.000 kroner i bot. Det er ikke kjent hva straffeutmålingen for faren kan bli.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse