Annonse


Telenor gir deg raskere waptilgang

– Det er viktig å understreke at wap.online.no i denne fasen er en testlansering, sier Lars Bakken, ansvarlig for mobile Internett-tjenester i Nextra. En full lansering med ytterligere tjenester kommer i juni.

– Vi er opptatt av å gi våre kunder tjenester uavhengig av hva slags Internett-terminal som brukes. Derfor er det naturlig å inkludere WAP i vårt tilbud til brukerene. Vi gir nå våre 600.000 e-post kunder muligheten til å sjekke sin e-post uavhengig av hvor de måtte befinne seg, sier Bakken.

Raskere mobilaksess

Men det som kanskje er vel å spennende er at Telenor Internett også lanserer nye tjenester som øker hastigheten ved bruk av PC og mobiltelefon for tilgang til nettet.

Annonse


En løsning for hurtig oppkobling med mobiltelefon til Internett reduserer tiden for den første etableringen med 10-15 sekunder. Når man så er oppkoplet, vil produktet WebOnAir øke surfehastigheten med en faktor på to til tre gjennom komprimering av bilder og grafikk.

Koster ikke

Waptjenesten kan brukes uten ekstra kostnad for alle som har abonnement hos Telenor Internett. Oppkoplingen skjer gjennom de samme telefonnumrene som brukes for oppringt internettaksess.

Du finner Telenor Internetts wapportal på wap.online.no.

Annonse