MP3-musikk

Annonse


MP3 – ikke bare musikk

MP3-musikk– På denne tiden neste år laster du ned en innlest bok fra MP3-spilleren i bilen ukentlig, spår J.D. Heilprin, ved RioPort, programvaren bak den bærbare spilleren Rio MP3.

Heilprin tror markedet for MP3 som inneholder tale, og ikke musikk, vil bli like stort som musikken innen få år, melder Yahoo News.

Selv om lydkvaliteten er noe dårligere med MP3 enn CD, har dette lite å si når det ikke er musikk det er snakk om, hevder Yahoo.

Stort bruksområde
Analytikere mener at MP3 kan brukes til både innlesing av bøker og en rekke andre formål, som eksempelvis ’notisblokk’ og innleste manualer.

Annonse


Bruken av lydbøker i USA har økt med 40 prosent siden 1995, og det er denne trenden blant annet RioPort håper på å overføre til MP3.

Praktisk MP3
I tillegg til å ha god lydkvalitet i forhold til filstørrelse, er MP3 praktisk på den måten at det er lett å fortløpende foreta nye opptak.

Allerede nå ser RioPort at det nye markedet begynner å vokse. På websiden deres er lydklipp av stand-up komikere blant de mest nedlastede MP3-filene.DJRelaterte saker: 1291000 1290962 1290940 1290907

Annonse