Annonse


Stilig proff fra Samsung

SGH-A110 er en dual band telefon med internettilgang (WAP1.1 standard). Den har et stort LCD-display med sjøgrønn bakgrunnsbelysning.

Spekket med finesser

Med vitale mål på 80 x 42 x 22,9mm er den så vidt større enn Motorola v3688 og Ericsson T28s. Vekten er oppgitt til 87 gram, og telefonen har IrDA, 7 spill, tidsplanlegger med kalender, klokke og oppgaveliste.

Samsung SGH-a110 profilTelefonen mangler imidlertid stemmestyring og mulighet for taleopptak. Disse funksjonene er selvsagt ikke noe «must», men at den mangler autofullfør på tekstmeldingene er litt skuffende.

Trykkfeil?

I de tekniske spesifikasjonene heter det ellers at telefonen mangler mulighet til PC-synkronisering. Det virker litt pussig for en telefon med både tidsplanlegger og oppgaveliste. Til det motsatte er bevist velger jeg å tro at det må være en trykkfeil i informasjonsmateriellet!

Tvilling

Prisen har vi foreløpig ikke kjennskap til, men det dreier seg om en telefon med mange finesser og et lekkert design. Dessuten kommer telefonen samtidig som sin noe mindre begavede lillebror SGH-A100, som mangler wap og følgelig må være rimeligere. Kan vi tippe at SGH-A110 vil havne i det øvre skiktet?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse