Annonse


Følge Linjegods-pakkene på wappen

Som første samlaster i Norge utvider Linjegods sitt tjenestespekter med å tilby track & trace med waptelefon. Det vil si at du kan få en forenklet sporing via mobilen, i tillegg til dagens internettløsninger som er tilgjengelig på Linjegods sine websider (www.linjegods.no).

Må ha hurtig informasjon

– Wapløsningen er tenkt som et tilbud til de av våre kunder som hurtig må ha tak i informasjon om en pakke, og som ikke har tilgang til Internett akkurat der og da. Dette kan for eksempel gjelde prosjekt/byggeplassleveranser, hvor håndverkeren står og venter på en gitt leveranse, hevder selskapet i en pressemelding.

– Det er en veldig forenklet versjon av tjenesten på våre internettsider. Du taster inn fraktbrevnummer eller EDI-nummeret og får beskjed om hvor pakken er hen. Det er ikke noe mer hokus pokus enn det, sier May-Kristin S. Willoch, produktsjef EDI/Fjernhandel til Wapland.no.

Annonse


Hurtig utvikling

– Teknologiutviklingen går frem med hurtige skritt, og særlig mobile løsninger er spådd sterk vekst. Vi ser at løsninger for mobiltelefon bare er forløperen til den mer moderne kommunikatoren som har en enda større funksjonsvennlighet og teknologiske muligheter for øvrig, sier Linjegods videre.

– Som ledende transportør søker vi å nyttiggjøre oss ny teknologi slik at vi kan forbedre vårt produkt og at våre kunder oppnår den tilgjengeligheten og servicen som til enhver tid er nødvendig.

Tjenesten finner du på Telenors wapportal, djuice.com, under markedsplass.

Annonse