Annonse


Stor tro på norsk supermobil

For etter at vi for noen dager siden slapp nyheten om at det kommer en norsk supermobiltelefon har vi hatt en uformell spørrerunde her på Wapland.no og støtten er overveldende.

Overveldende tiltro

Hele 44,6 prosent (373 av 837 lesere) tror den norske mobiltelefon blir bedre enn Nokia og Ericsson. Om det er den norske patriotismen som slår inn er uvisst, men av de resterende prosentene er det faktisk bare 25 prosent (166 lesere) som ikke tror telefonen blir én hit.

De resterende prosentene er fordelt mellom 13,4 prosent (112 lesere) som tror det blir en internasjonal suksess, 18,6 prosent (156 lesere) tror det blir en norsk suksess, mens 0,4 prosent (30 lesere) ikke er sikre på hvordan telefon blir.

Det er viktig å presisere at Wapland.nos spørreundersøkelse ikke egner seg som statistisk materiale.

Annonse