Annonse


Ny Mogul er flat

– For å beholde stor fleksibilitet i en foranderlig omgivelse, har vi etablert en flat struktur som et fundament for en fleksibel nettverksorganisasjon. Som et selskap i nettverksøkonomien tror vi at fleksibiliteten og effektiviteten til et nettverk også må være del av vår interne struktur, sier Country Manager i Norge, Ivar Søvold.

Alt for nettet
Selskapene har 200 medarbeidere innenfor forretningsstrategi, markedskommunikasjon, webdesign, utvikling og web-hotell, og mener selv at de er Norges ledende leverandør av konsulenttjenester for Internett.

Omorganisering
– Selskapet består av syv forretningsenheter som hver ledes av en Business Unit Manager. Vi har vært opptatt av å bringe videre styrken til hvert enkelt selskap i den nye organisasjonsmodellen. Vi har i prosessen fokusert på å gjøre overgangen til den nye organisasjonen så effektiv som mulig og har søkt mot risikoreduksjon i endringsprosessen, forteller Søvold.

Kommersielle løsninger
Mogul.com tilbyr strategisk rådgivning og utviklingstjenester innen eCommerce, eBranding, Publisering, 1-1 marketing/CRM. Det gjør det mulig for kundene å kjøpe større og mer integrerte eBusiness-prosjekter på ett sted.

Annonse