Annonse


Nå kan du sende filer på wap

Virtuelle disker på Internett er i og for seg ikke noe nytt. Det finnes et utall tjenester som kan tilby serverplass hvor man kan legge inn og hente filer, samt gjøre sine filer tilgjengelig for andre gjennom en vanlig nettleser. Nå er det altså mulig å gjøre det samme gjennom mobiltelefonen.

Få med vedlegg

Det mest opplagte bruksområde for en slik tjeneste vil være å kunne inkludere filer som vedlegg når man sender e-post. Riktignok vil det ikke være snakk om å faktisk overføre filen selv, men bare en referanse.

Filen ligger på My Docs’ server, og er i utgangspunktet ikke innom waptelefonen i det hele tatt. Derfor vil det ikke være noe problem å sende svært store filer på denne måten.

Annonse
Skal man derimot se på eller bruke filen fra PDA eller mobiltelefon må man naturlig nok forvente en overføringstid i proporsjon med dokumentets størrelse.

Først i verden

– Vi er de første til å tilby en virtuell disk tjeneste rettet mot profesjonelle mobile brukere, heter det i en pressemelding fra My Docs Online.

My Docs’ har siden 1999 tatt i bruk WebDAV og Web Folder teknologi for å kunne tilby sikker fillagring og –distribusjon på Internett.

AvantGo har spesialisert seg på å gjøre internettinnhold tilgjengelig på bærbare Palm- og Windows CE-terminaler.

Les mer informasjon om My Docs Online på www.mydocsonline.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse