Annonse


Se video av den norske supertelefonen

Hvordan ser egentlig den norske supertelefonen ut? Siden Wapland.no avslørte telefonprosjektet til MagCom har vi blitt nedlesset med e-post fra lesere som vil vite mer.

Noen ville vite hvem som stod bak, og mange har meldt sin interesse for å kjøpe seg inn i selskapet. Enda flere har spurt oss hvordan telefonen egentlig ser ut. Vel, her har dere svaret! Dette er imidlertid en arbeidskopi som ble laget i fjor, og vi kan ikke utelukke at små eller store endringer har skjedd.

Futuristisk

Det er ingen tvil. Her dreier det seg om en telefon vi aldri tidligere har sett maken til. Designet, som er utført av det norske firmaet Anglo Nordic Design, er futuristisk og spennende.

Annonse


Go home, Nokia!

Prototypen er i sort og sølv, med gummiriller som skal sørge for sikkert grep. I sammenbrettet tilstand kan telefonen kanskje minne litt om en barbermaskin fra Braun, men studerer du den nøye vil du legge merke til en rekke sexy detaljer.

Jeg sier bare en ting, ”go home”, Nokia!”

Se den her

Her kan du se video av telefonen:

Får du ikke opp videosnutten ovenfor kan du laste ned videosnutten her. Størrelsen er om lag 500 kB. Det er nok fremdeles en stund til vi ser streaming video på mobilen…

millennium.avi

Annonse


Annonse


Annonse