Nalbant, Josef

Annonse


Gratis hussentral

Nalbant, Josef– Vi er de første på markedet som gir bort gratis telefonsentral. Vi retter i første omgang tilbudet til småbedrifter med 5-20 ansatte. De får en Ascotel 2020-sentral til 10 000 kr, men apparatene må de kjøpe selv, sier Josef Nalbant, som er daglig leder hos Aktiv Kommunikasjon.

Ordner alt
Oslobedriften ordner med linje, installerer telefonsystemet, programmerer sentralen etter ønske, og gir gratis opplæring: – Vi ønsker at brukerne skal utnytte den nye sentralen maksimalt, sier Nalbant.

Bedriftene slipper altså å kjøpe sentral, men må abonnere på Customer Value Pack.

Ett års binding
Pakkeløsningen Customer Value Pack inkluderer rimelig taletrafikk til spesialpris fra Tele2, men aksesslinje må selvfølgelig leies fra Telenor. Pakken omfatter en support- og driftsavtale, inklusive på-stedet-service med 4 timers garantert responstid. Avtalen har ett års bindingstid.

Annonse
Utbyggbar sentral
Pakkeløsningen koster om lag 9500 kr i året: – Det er en vanlig markedspris for slike avtaler, men vår pakke omfatter flere tjenester enn standardavtalene. Dessuten får jo kunden sentralen gratis, sier Josef Nablant.

Ascotel 2020 kan utvides og utbygges med talemenyer og andre funksjoner.

Fokus på mennesker
Aktiv Kommunikasjon er i løpet av et drøyt år blitt en av Norges største leverandører av Ascom telefonsystemer. Josef Nalbant jobbet tidligere hos Ascom i over tre år.

– Vi er inne i en teknologifiksert tid, der brukerne ofte blir tilsidesatt. Vi vil vise dem at verdiøkningen ligger i tjenestene, og ikke nødvendigvis i maskinvaren, sier han til ITavisen.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse