Annonse


Opera får ny direktør

– Christian Jebsens erfaringer innen internasjonal finans og ledelse blir et godt tilskudd i den ekspansjonsfasen Opera er inne i, skriver selskapet i en pressemelding.

Oppkjøp på vei?

Jebsen har tidligere vært adm. direktør i Stavdal ASA. Han begynte i Stavdal i 1998 som ansvarlig for integrasjon av oppkjøpte selskaper i Sverige. I oktober 1999 overtok han som administrerende direktør med restrukturering og lønnsomhet som primære mål.

Før perioden i Stavdal arbeidet han i London som Associate Director i Enskilda Securities (1997-1998) og Director i Nomura International Plc (1993-1997).

Annonse
Internasjonalt konsern

– Vi ser at vi nå er i ferd med å bevege oss fra å være en gründerbedrift til å bli et internasjonalt konsern. Det har derfor vært viktig for oss å få på plass en person med internasjonal erfaring fra finans, og som har en god forståelse for den nye økonomien som Internett representerer, sier Jon von Tetzchner, adm. direktør og gründer i Opera Software.

Nye nettlesere

Det norske selskapet er i ferd med å lansere flere nye versjoner av sin nettleser. Betaversjonen 4.0 for Windows ble nylig lansert, i tillegg til at egne versjoner for Mac, Linux, BeOS og EPOC er på vei.

– Opera er inne i en veldig spennende fase. Jeg gleder meg til å ta fatt i arbeidet med å videreutvikle Opera som en global aktør, sier Christian Jebsen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse