Annonse


Mobil og IP skal sammen

Det er Nokia Network, infrastrukturavdelingen til Nokia Corporation, som i dag, tirsdag 4. april, har skrevet avtalen med Cisco Systems, som er verdenslederen innen nettverk for Internett.

Backbone og mobil

Nokia og Cisco skal skape kompatibilitet mellom Nokias GPRS-, EDGE-, TDMA/EDGE- og WCDMA UMTS-løsninger og Ciscos IP-backbone-systemer for trådløse operatører og tjenestetilbydere over hele verden.

Med dette samarbeidet vil Nokia markedsføre og selge systemløsninger med full interoperabilitet som består av Nokias IP mobilitetskjerne og Ciscos backboneruterteknologi. Avtalen er ikke eksklusiv.

Annonse
Verdensklasse

– Denne avtalen kombinerer styrkene til de ledende aktørene innen mobilitet og IP, for å skape løsninger for våre kunder som er av verdensklasse, sa Dr. J.T. Bergqvist, Senior Vice President, Nokia Networks.

– Å starte et samarbeid med Cisco innen IP-nettverk vil være et ideelt komplement til Nokias visjon om fremtidige mobile IP-nettverk, sa han.

– Ved å jobbe sammen kan Nokia tilby mobiloperatører en komplementær nettverksløsning som kan settes i bruk raskt og enkelt, sa Kevin Kennedy, Senior Vice President innen Service Provider Line-of-Business hos Cisco.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse