Annonse


Bredbånd skal få industristandard

Siktemålet er å strømlinjeforme utviklingen av nettet for å gjøre video med høy bildekvalitet og tilgang til fjernlokalisert programvare lettere tilgjengelig på desktop-PC-er, skriver WSJ Interactive.

Canadiske Nortel har tatt initiativet til forumet, som foreløpig inkluderer industrigiganter som AT&T, Qwest, Sun, Bertelsmann og HewlettPackard.

Nortels nettverkrivaler Cisco og Lucent er invitert til å delta, men har foreløpig ikke sluttet seg til.

Broadband Content Delivery Forum vil etablere sentere for samlokalisering av innhold som krever bredbåndskapasitet nær innholds- og tjenesteleverandører for å omgå flaskehalsene som oppstår i nettet når slikt innhold blir sendt over lange distanser.

Forumet vil også utvikle teknologi for å identifisere brukere av bredbånds internett slik at nettreklame kan målrettes mot bestemte brukere. Nortel ønsker også å utvikle teknologi for “personlige portaler” for hver enkelt bruker.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse