Annonse


Styr prosjektene med waptelefon

I den nye nettverksøkonomien blir stadig mer arbeid organisert som prosjekter. TimeEase er et virksomhetssystem for ansatte i prosjektorienterte og tjenesteytende bedrifter og tilbyr webgrensesnitt for føring av timer, materialforbruk og andre prosjektutlegg, skriver IntraView AS i en pressemelding.

Rapporter, fremdrift og økonomi oppdateres fortløpende ettersom verdiene registreres av prosjektmedlemmene. Dermed blir det som tidligere var tidkrevende manuelt arbeid, ivaretatt av TimeEase.

På wap

Prosjektmedarbeidere er i mange bedrifter spredt geografisk, og de fleste har en mobiltelefon med seg der de jobber. Derfor har IntraView AS utviklet en versjon av TimeEase med WAP funksjonalitet.

Annonse
Dette vel bety at de som jobber ute på prosjekt kan registrere timer og materialforbruk via sin waptelefon. Informasjonen registreres i prosjektene i sann tid, og prosjektlederene vil alltid være oppdatert.TimeEase WAP (skjerm2)

TimeEase kan integreres med bedriftens lønns- og økonomisystem. Timene som registreres via wap vil samtidig registreres i lønnsystemet for lønnskjøring og i økonomisystemet for fakturering.

Fjerner mølla

Wapland.no har fått tatt en kjapp titt på tjenesten og må bare innrømme at den virker veldig hensiktsmessig. Muligheten til å kontrollere og registrere de fleste aspekter ved prosjektarbeid vil forenkle hverdagen til en rekke medarbeidere, samt fjerne en god del av den byråkratiske papirmøllen.

Tjenesten er å finne på www.intraview.no/timeeasewap/login.asp

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse