Gates, Bill (smiler)

Annonse


Gates sikker på seier

Gates, Bill (smiler)Appeller er nøkkelen til Microsofts seier i justisdepartementets søksmål mot selskapet, tror Microsofts grunnlegger Bill Gates.

– Vi tror absolutt på at det juridiske systemet vil dømme i vår favør, sier Gates i et intervju med New York Times, en påstand han gjentar ovenfor Washington Post.

– Vi har en god følelse når saken fortsetter gjennom de øvrige rettslige stadiene, sier Gates til den amerikanske hovedstadsavisen.

Men både Gates og Microsoft er lite optimistiske når det gjelder dommen som kan falle allerede denne uken. Lørdag skrev Gates en epost der han forbereder Microsofts drøye 30.000 ansatte på at dom kan komme så tidlig som mandag, og at den ikke vil være i selskapet favør.

Annonse
– Vi gir ikke opp, men vi tror dette er justisdepartementets høydepunkt i denne saken. Vi satser på appell-domstolene og vi er trygge på utfallet, sier Microsofts advokat William Neukom til New York Times.

Ikke alle aksjonærer deler Microsofts offisielle optimisme. På den europeiske Easdaq-børsen mandag stupte aksjen med 10,6 prosent, melder Reuters.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse