Tollerud

Annonse


Fortsatt gratis SMS fra Telenor

Tollerud-Den store interessen viser at folk har oppdaget at dette er en nyttig tjeneste. Når du først sitter foran datamaskinen, er det enkelt og raskt å sende tekstmeldinger, sier fungerende informasjonsdirektør i Telenor Mobil, Jo Heldaas.

10 millioner i uka
Det har lenge vært billigere å sende tekstmeldinger fra Telenor Mobils internettsider. Normalpris på en melding herfra til en Telenor Mobil abonnent er 75 øre – mot 1 krone fra mobiltelefon. Nå er det altså gratis fram til 1. mai.

I gjennomsnitt har Telenor Mobil fått 1.300 nye brukere registrert hver dag i perioden, og det høyeste antall nye brukere på en dag har vært 5.000. Det har vært over 20.000 innlogginger per dag for å sende tekstmeldinger.

Den kraftige økningen i bruk av tekstmeldinger fra nettet har ikke ført til redusert bruk av tekstmeldinger fra mobiltelefon. I alt sender Telenor Mobils abonnenter godt over 10 millioner tekstmeldinger hver uke.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse