Annonse


Sense kjøper wapdistributør

Da Wapland.no snakket med Sense i forbindelse med salget av billige Nokia 7110-telefoner i går var salgs- og markedsansvarlig i selskapet, Christian Renås, veldig fornøyd med det samarbeidet som var satt i gang – kanskje ikke så overraskende når man ser det i lys av disse nyhetene?

– Vi ser at dette med netthandel kommer og vi mener 123tele har et velutviklet nettbutikk-konsept og det er i den forbindelse at vi selger denne telefon her. Det er bare over nett den selges, sa Renås til Wapland.no.

85 prosent

Sense Communications kjøper 85 prosent av selskap 123tele, som er Norges største telekomforhandler på Internett. Sense kjøper eierandelen av det dansk/tyske selskapet Dangaard Telecom.

Annonse
– Med dette oppkjøpet posisjonerer Sense seg innenfor det voksende forretningsmarkedet og styrker samtidig distribusjonen av Sense via Internett. 123tele har allerede 1.500 bedriftskunder, sier Nalbant, ifølge næringslivsavisen Dagens Næringsliv.

Nalbant understreker imidlertid at selskapet 123tele skal være uavhengig av teleaktørene ved salg av mobilabonnement og apparater.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse