Annonse


Motorola-skole i India

Motorola har nettopp etablert seg med et utviklingssenter for mobilt Internett i Sverige. Men selv om skandinavene er raske til å ta i bruk moderne teknologi, ligger det store kundepotensialet helt andre steder.

Det har Motorola forstått. Nå etablerer de ”the Motorola School of Communication Technology” ved det Indiske institutt for Informasjonsteknologi (IIIT) i Hyderabad.

State of the art…

The Motorola School of Communication Technology tar mål av seg til å bli et senter for spisskompetanse som ikke bare skal gi Inderne mulighet til høyere utdanning innenfor IT og Telecom. Selskapet skal i like stor grad drive forskning og utvikling med sikte på å utvikle det indiske markedet for trådløs kommunikasjon.

Og det skal skje fort. De første IT-studentene setter seg på skolebenken allerede i august i år.

Annonse
Internettundervisning

Initiativet fra Motorola er en del av det selskapet selv kaller et banebrytende samarbeid mellom indiske styresmakter og det private næringsliv. I tillegg til å gi et tilbud til studentene ved IIIT, vil Motorola også delta i et undervisningsprogram for flere tusen indere via Internettet.

Og klarer Motorola å øke entusiasmen for sitt produkt i India burde salgspotensialet være brukbart. India har passert en milliard innbyggere…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse